FA-hero-banners-weekend-edits_3300-x-800.png

Maria Nila presents

Beauty Bags 2022


Find your perfect fit for upcoming weekends and adventures!Maria Nila lanceert de populaire Beauty Bags in een nieuw jasje.
Je vind ze in alle Care & Style lijnen alsook de Styling Bag met alle essentiële producten geschikt om de nieuwste looks te
creëren.
 

MEET OUR BEAUTY BAGS

Maria Nila Weekend Edits Produkt_04_0008.jpg
Maria Nila Weekend Edits Produkt_02_0073.jpg
 • De Beauty Bags zijn gemaakt van gerecycleerde PET flessen. Een materiaal die zowel duurzaam is als gemakkelijk in onderhoud.

   

 • Zoals alle Maria Nila producten bevatten ook deze enkel 100% vegan en diervriendelijke producten die geproduceerd werden in Zweden.

   

 • We staan ook voor gezonde werkcondities en een hoge kwaliteit in zowel producten als verpakking.

HAVE YOU SEEN OUR HOW-TO'S?!

1/4

French Girl
Ease

EEN FRISSE KIJK OP EEN RETRO LOOK

De sleutel tot het creëren van deze natuurlijke, moeiteloze look is het toevoegen van zachte haarpunten en een luchtig volume.

 

Producten
 

Pure Volume Shampoo, Pure Volume Conditioner, Quick Dry Heat Spray, Ocean Spray, Power Powder en True Soft Argan Oil

Stap voor stap

 1. Begin met de Maria Nila Pure Volume Shampoo in een kleine hoeveelheid die u in uw hoofdhuid inmasseert. Spoel zachtjes uit en breng dan een tweede keer shampoo aan. Op deze manier krijg je een effectievere reiniging en het juiste volumineuze effect.
   

 2. Gebruik vervolgens de Pure Volume Conditioner om de haarschubben te sluiten en bescherming te bieden.
   

 3. Zodra het haar handdoekdroog en ontward is, voeg je Quick Dry Heat Spray toe om de lengten te beschermen en Ocean spray om textuur te krijgen. Föhn het haar tot het voor 80% droog is.
   

 4. Verdeel het haar in twee secties en begin met het onderste gedeelte aan de achterkant. Gebruik een ronde borstel en breng de uiteinden van het haar in vorm. Probeer de secties waar je niet aan werkt aan
  de kant te houden om het hanteerbaarder te maken. Als je niet gewend bent om met een ronde borstel te werken, kun je dezelfde look creëren door het haar gewoon droog te föhnen en daarna met een grote krultang aan de uiteinden te werken.
   

 5. Zodra het haar droog is en het gewenste model heeft, kun je wat Power Powder aan de wortels toevoegen. Dit maakt het kapsel luchtiger, volumineuzer en geeft het meer stevigheid. Werk af met een paar druppels True Soft Argan Oil op de lengten voor een glanzende en gezonde look.

1/4

Half-Wave
Hair

HAARTRENDS KOMEN EN GAAN...

MAAR GLANZENDE GOLVEN GAAN NOOIT UIT DE MODE.

Deze 'Half-Wave Hair' is een coole look die de indruk wekt van zowel geweldige lengte als volume. En zoals voor alle fantastische looks, begint de routine onder de douche.

 

Producten
 

Head & Hair Heal Shampoo, Head & Hair Heal Conditioner, Cream Heat Spray, Ocean Spray, Finishing Spray, True Soft Argan Oil en Cleansing Powder

Stap voor stap

 1. Begin met Head & Hair Heal Shampoo en masseer een kleine hoeveelheid op uw hoofdhuid. Herhaal twee keer voordat u de conditioner toevoegt. Combineer de routine met het Head & Hair Heal masker. Doe dit ten minste één keer per week als een extra behandeling. Net zoals de huid van uw gezicht heeft ook uw hoofdhuid vocht nodig. Deze serie zit boordevol verzorgende, vochtinbrengende en verzachtende ingrediënten die zorgen voor een gezonde hoofdhuid en gezond haar.
   

 2. Zodra het haar handdoekdroog is, breng je Cream Heat Spray aan voor bescherming en de Ocean Spray voor extra textuur en versteviging, zodat het kapsel langer houdt. Föhn het haar of laat het aan de lucht drogen tot het helemaal droog is.
   

 3. Om een mooie 'Half-Wave Hair' look te creëren heb je een grote krultang nodig. Het belangrijkste is om de uiteinden "onaangeroerd" te laten. In plaats van het haar vast te klemmen, wikkel je het rond de krultang om een zachte krul te creëren. Doe dit met elke sectie van het haar of enkel met bepaalde delen aan de voorkant.
   

 4. Werk af met de Finishing Spray en breng True Soft Argan Oil aan op de lengtes voor extra glans en om pluis onder controle te houden. Voor extra volume en een langere fixatie, voeg Invisidry Shampoo toe aan zowel de aanzet als de lengtes.
   

 5. Wilt u het haar wat opfrissen op dag twee? Voeg de lichte Cleansing Powder toe voor een frisse-net-uit-de-douche look!

1/2

Soft Curls

TEXTUUR IN ALLE MOGELIJKE VORMEN 

IS DE GROTE TREND DIT JAAR

Voor deze look ga je te werk met jouw natuurlijke textuur!

 

Producten
 

True Soft Shampoo, True Soft Conditioner, True Soft Masque, Curlicue Cream,
Structure Repair Leave In Cream en True Soft Argan Oil

Stap voor stap

 1. Begin met het aanbrengen van een kleine hoeveelheid True Soft Shampoo en na het spoelen herhaalt u het proces.,Door twee keer te wassen, heeft het haar de juiste basis om de vochtinbrengende ingrediënten op te nemen.,Vervolg met de True Soft Conditioner en laat het een paar minuten inwerken om optimaal te profiteren van de van de vochtinbrengende bestanddelen terwijl u het haar begint te ontwarren. Gebruik het True Soft masker één keer per week om extra vocht in te brengen en om het haar in goede conditie te houden.
   

 2. Knijp na het wassen het overtollige water uit het haar met een handdoek, of nog beter, een oud t-shirt of kussensloop die zachter is voor de krullen. Dit helpt om kroes te verminderen die door een 'normale' handdoek zou
  kunnen ontstaan door het ruwe materiaal.
   

 3. Meng de Structure Repair Leave In Cream bij voorkeur met de True Soft Argan Oil om nog meer vocht toe te voegen aan zowel de lengtes als de aanzet. Om je krullen te definiëren, verdeel je Curlicue Cream over de lengtes, ontwar je haar indien nodig en twist je wat krullen om meer definitie en vorm toe te voegen terwijl het droogt.
  Laat het haar aan de lucht drogen of gebruik een föhn op een lage temperatuur. Voeg een paar extra druppels arganolie toe aan de punten als ze droog zijn voor meer verzorging en glans.
  Als je van plan bent om stylingtools te gebruiken, voeg dan altijd hittebescherming toe om het haar te beschermen.

Download alle content

Om te downloaden scroll erover met de muisaanwijzer of klik erop.