top of page
2 sep. 2024

Boost your team

Styling Skills

Hands-on

Céres Demeyere & Elena Zimina

Tijdens deze boostdag behandelen we vier brushing looks en hottools, met de nadruk op coaching. Ideaal om technieken te verbeteren. Focus op volume, smooth, curls, texture en hottools. Perfect voor jouw team!

2-9-24

09.00u - 16.00u

Locatie

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 200

Lunch inclusief

Deze cursus gaat door in het Nederlands.Meer

About

Boostdag: Vier Brushing Looks en Hottools

Tijdens deze boostdag leer je vier verschillende brushing looks en verdiep je je in het gebruik van hottools. Het is een hands-on educatieve sessie met veel aandacht voor coaching en het verbeteren van technieken. Je krijgt volop tips om sneller een goede basis te creëren voor volume, smooth, curls, en texture. We bespreken ook uitgebreid het gebruik van hottools.

Als jij of je team een specifieke techniek willen verbeteren, is deze class de perfecte gelegenheid om die techniek een boost te geven.

4 Looks:

- Volume
- Smooth
- Curls
- Texture

4 Hottools Looks

PS: Deze class is ideaal voor jou en je team. Na inschrijving polsen we waar je je verder op wilt focussen voor je medewerkers.

Dit komt aan bod:

- Hands-on looks op oefenhoofd: 8 variaties
- Verschillende technieken
- Productkennis en gebruik
- In-salon vaardigheden en advies
- Focus op de juiste producten voor de juiste look

Céres Demeyere

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

Instagram-Logo.png

Elena Zimina

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

Instagram-Logo.png
bottom of page