top of page
DSCF9047_edited.jpg

Trend Alert: Foilyage & Placement

Color Skills.

HANDS ON

Céres Demeyere & Elena Zimina

HAARTREND! Deze cursus focust helemaal op foilyage. Geen toeval dat foilyage de haarsector overheerst, je krijgt een waar wauw-effect zonder er uren mee bezig te zijn.

27-2-23

09.30u - 16.00u

Skills

Lindestraat 27, Izegem

Prijs

€ 250

Lunch inclusief

- Nederlands

- Met model! Kies voor een model die ideaal is om deze techniek op toe te passen met een minimum lange bob.Meer
Want to know more...

Upgrade your foilyage skills.

Benieuwd welke kleurtechniek het beste zal werken voor je klant? Ontdek alles wat je moet weten over de verschillende foilyage-technieken. We beginnen met de basis en bespreken het gebruik van foils, de soorten lokken en staan daarna stil bij twee nieuwe technieken : The Seamless Zigzag Placement & Contouring Placement.

The Seamless Zigzag Placement: dankzij deze techniek kan je zo fijn mogelijk te werk gaan en de natuurlijke haarval respecteren. Dit zorgt voor een heel natuurlijk resultaat waardoor je de aanzet niet meer hoeft uit te blenden.

It’s all about contouring: bij Contouring Placement werken we snel, gemakkelijk en efficiënt waarbij we een wauw-effect creëren zonder uren bezig te zijn. Een echte money maker!

Dit komt aan bod tijdens deze cursus:
• Foilyage technieken :
- the seamless zigzag placement
- contouring placement
• Productkeuze
• keuze van de juiste toner
• picture perfect

_edited.jpg

Céres Demeyere

Instagram-Logo.png

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

_edited.jpg
Instagram-Logo.png

Elena Zimina

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

bottom of page