top of page
21 okt. 2024

Men Cutting Class

Cutting Skills

Hands-on met model

Bjarne De Neve

Ontdek de creatieve ideeën en technieken van Bjarne De Neve. Ochtend: 'look & learn', middag: hands-on sessie op je model. Leer herensnitten, technieken en fotografietips.

21-10-24

09.30u - 16.30u

Locatie

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 200

Lunch inclusief

Deze cursus gaat door in het Nederlands.

- Voorzie een mannelijk model. Elk model wordt de dag zelf apart overlopen.Meer

About

In deze cursus dompel je jezelf onder in de creatieve ideeën, nieuwe methoden en innovatieve technieken van Bjarne De Neve. De ochtend is een inspirerende 'look and learn', gevolgd door een hands-on educatieve sessie in de namiddag met je eigen model. Ontdek extra tips om je herenmodel de perfecte snit te geven.

Wat je kunt verwachten:

- Inspirerende 'look & learn' door Bjarne De Neve
- Hands-on ervaring op je eigen model
- Aanpak van uitdagingen bij herensnitten
- Diverse technieken voor het creëren van herenkapsels
- Tips & tricks voor het fotograferen van je werk

Bjarne De Neve

Bjarne De Neve, geboren en getogen in Aalter, is een ervaren herenkapper en een gepassioneerde educatieve kracht. Met jarenlange ervaring bij Mantype Brugge en zijn eigen zaak in Aalter, is hij een boeiende en dynamische professional. Zijn passie voor het kappersvak is grenzeloos, altijd op zoek naar nieuwe ideeën, technieken en trends om zichzelf en anderen te ontwikkelen. Bjarne brengt deze passie en expertise over in cutting classes en andere educatieve projecten, waar hij zijn creativiteit en kennis deelt met anderen. Als educator is hij inspirerend en energiek, en zijn enthousiasme voor het vak is aanstekelijk. Bjarne is een must-see voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren en zijn creativiteit wil ontdekken.

Instagram-Logo.png

Instagram-Logo.png
bottom of page