top of page
Marble Surface
23 okt. 2023

MUD make-up class
for hairdressers

Essential Skills

Hands-on

Nap Truong (MUD)

Leer alle tips & tricks voor natuurlijke dagmake-up tijdens onze MUD make-up class.

Nap, een ervaren MUD make-up artist, deelt productkennis en leert je touch-up technieken om je klanten te laten stralen en extra verkoop te genereren in je salon.

23-10-23

09.30-16.30

Skills

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 275

Lunch inclusief

Deze cursus gaat door in het Nederlands.Meer
DSCF9047_edited.jpg
Instagram-Logo.png

Geef je graag wat make-up advies aan je klanten?
Heb je zelf wat nood aan make-up advies?
Hou je ervan om je klant een extra make-up, touch-up te geven wanneer ze een belangrijke dag of feestje hebben? Wil je extra verkoop genereren in jouw salon?

Dan is deze cursus iets voor jou! Ontdek de kunst van een natuurlijke make-up look tijdens onze MUD make-up class! Leer handige tips & tricks van make-up artist Nap om je klanten (of jezelf) snel en moeiteloos een natuurlijke daglook te geven, waardoor ze nog meer zullen stralen. Verdiep je in productkennis en zet deze kennis om in de praktijk met focus op touch-ups en een natuurlijke day look.

About

Instagram-Logo.png

Maak kennis met Nap Truong, een gepassioneerde Beauty Advisor, Teacher en Make-up Artist bij huskk en MUD Belgium. Met meer dan 7 jaar ervaring in de beauty sector, geeft Nap workshops bij Huskk en werkt ze als freelancer aan diverse opdrachten, waaronder shoots, videoclips, fictie en bruidsmake-up. Wat Nap al die jaren enthousiasme en motivatie als Make-Up Artist geeft, is de veelzijdigheid en kracht die het met zich meebrengt.

Of het nu gaat om deel uitmaken van een glam-team en samenwerken aan projecten tot het gewenste resultaat bereiken, of het overbrengen van haar kennis aan mensen van alle leeftijden en hen nog meer laten genieten van make-up, Nap haalt er grote voldoening uit. Dus, als je dol bent op make-up, ben je bij Nap aan het juiste adres. Ze droomt, ademt en leeft voor make-up, dat is wel duidelijk. Tot snel!

Nap Truong

Instagram-Logo.png

bottom of page