top of page
24 sep. 2024

Perfect Shot

Essential Skills

Look & Learn

Belinda Mills

Belinda Mills van Evo komt vanuit Australië om je styling en Fab Pro kleurtechnieken te leren, inclusief social media tips. Krijg live demonstraties, leer content vastleggen en maak geweldige posts voor je salon.

24-9-24

09.30u - 16.30u

Locatie

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 275

Lunch inclusief

Deze cursus gaat door in het Engels.Meer

About

De enige echte Belinda Mills van het creative team van Evo, komt helemaal vanuit Australië naar ons land. Ze biedt je een mix van styling en Fab Pro kleur, samen met alle extra's die je wilt weten over sociale media.

Sociale media zijn misschien niet voor iedereen weggelegd, maar het valt niet te ontkennen dat ze een enorme rol spelen in hoe we onze merken en onszelf in de markt zetten. Deze 'look and learn' sessie helpt je zelfvertrouwen op te bouwen in het maken van content. Leer hoe je sociale media kunt aanpakken voor zowel jezelf als je salon.

Er worden twee live modellen gekleurd en gestyled, waarbij veel tips en tricks worden gedeeld. Intussen maakt Belinda foto's en video's die je laten stoppen met scrollen op Instagram.

Dit komt aan bod:

- Leuke kleurveranderingen met Fab Pro en Staino direct dye
- Verschillende manieren om te stylen om het maximale uit je model te halen
- Tips en tricks voor het maken van geweldige foto's en video's
- Een kijkje in de gebruikte apps en hoe ze werken
- Het vastleggen van content en het maken van posts

Belinda Mills

Wanneer je werk regelmatig verschijnt op de feeds van toonaangevende platforms als Behind the Chair, Mane Addicts en Beauty Launchpad, weet je dat je iets goeds te pakken hebt. Bel Mills begon op haar 15e in de kappersbranche en opende op haar 21e haar eigen salon, Pipsqueek. Als tweevoudig Hot Shots Top 25 finalist en vijfvoudig Top 100 finalist heeft ze gewerkt aan modeshows in Australië en New York, en de haren van modellen en influencers uit Adelaide en daarbuiten gestyled. Haar kleurtechnieken zijn divers, maar het zijn haar kenmerkende Fab Pro en Staino pasteltinten die je keer op keer laten terugkomen.

Instagram-Logo.png

Instagram-Logo.png
bottom of page