top of page
DSCF9047_edited.jpg

Relaxing Backbar Rituals & Ergonomics

Essential Skills.

HANDS ON

Kevin Vansteenkiste & Céres Demeyere

Kevin Vansteenkiste, massage- en bewegingstherapeut, leert jou de nodige skills om de belangrijkste drukpunten bij jouw klant te herkennen én er mee aan de slag te gaan.

6-2-23

13.30u - 16.00u

Skills

Lindestraat 27, Izegem

Prijs

€ 150

- NederlandsMeer
Want to know more...

Kevin Vansteenkiste, massage-en bewegingstherapeut, leert je de nodige skills om de belangrijkste drukpunten bij jouw klant te herkennen én er mee aan de slag te gaan. Hands-on leer je hoe je deze technieken kan toepassen tijdens het was ritueel zonder er extra tijd voor uit te stippelen. Met deze tools ben je in staat het stressniveau van jouw klant drastisch te laten dalen en die daling staat dan ook weer garant voor een beter koopgedrag en een intensere binding aan jouw salon.

Daarnaast bespreken we ook de ergonomie van de kapper en nemen we de tijd om te luisteren. Bij eventuele fysieke klachten geven we jou het gepaste advies.

De technieken vinden hun oorsprong in de Chinese geneeskunde en de acupunctuur.

Dit komt aan bod:
• Drukpunten tijdens het wassen
• Conceptmatige wasrituelen: Heal, Relax en Luxury
• Beweegpauze versus ergonomie: speciaal voor kappers

Schrijf je nu in!

_edited.jpg

Kevin Vansteenkiste

Instagram-Logo.png

Mijn naam is Kevin en op vandaag verdiep ik mij in "de impact van stress op ons fysiek lichaam".
Daar waar stress voor iedereen anders in de oren klinkt, bekijk ikzelf stress als een positief iets die ons lichaam in staat stelt om te communiceren hoe het met ons gaat.

Vanaf mijn 5-jarige leeftijd speelde ik voetbal, als tiener ging ik al naar de sportschool en had een ongelofelijke passie in sport. Niet zozeer in de prestatie er van, maar wel in de fascinatie wat een lichaam allemaal kan en hoe je er als persoon kan uit groeien.

_edited.jpg
Instagram-Logo.png

Céres Demeyere

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

bottom of page