top of page
Marble Surface
4 sep. 2023

Wet Balayage
& Toner

Color Skills

Hands-on met model

Céres Demeyere & Elena Zimina

Leer stap voor stap twee technieken tijdens deze opleiding. De "Wet Balayage" zorgt dat je snel en subtiel blonde punten kan opfrissen. Daarnaast bespreken we toneropties zoals Root Shadow, Root Smudge en Root Melt.

4-9-23

09.30u - 16.00u

Skills

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 275

Inclusief lunch

Deze cursus gaat door in het Nederlands.Meer
DSCF9047_edited.jpg
Instagram-Logo.png

In deze educatie leer je alles over de volgende technieken:

► De "Wet Balayage-techniek" houdt in dat je lightener of bleach aanbrengt op vochtig haar. Hiermee kun je snel en subtiel je blonde punten opfrissen, waardoor ze een mooie kleurverandering en blend krijgen. Deze techniek is zeer efficiënt, ook als we het hebben over tijdmanagement.

► Toners bieden veel meer dan alleen het opfrissen van de kleur. We zullen bespreken welke verschillende toneropties er zijn zoals Root Shadow, Root Smudge en Root Melt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
- Wet balayage
- Diverse tonertechnieken
- Demonstratie op een live model
- Het maken van de juiste formule/productkeuze
- Do's en Dont's
- Grijsdekking met toners
- Glans en verzorging met toners
- Voor en na foto's

About

Instagram-Logo.png

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

Céres Demeyere

Instagram-Logo.png

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

Elena Zimina

bottom of page