top of page
14 okt. 2024

PUURS Winter Glow Balayage

Color Skills

Hands-on met model

Céres Demeyere & Elena Zimina

Leer tijdens de Winter Glow Balayage Class hoe je lowlights en highlights combineert voor een winterse look. Geschikt voor alle haartypes, inclusief slimme plaatsingen, contouring, toner technieken, en glamour afwerking met voor- en nafoto's.

14-10-24

10.00u - 16.30u

Locatie

Guido Gezellelaan 127, 2870 Puurs-Sint-Amands, België

Prijs

€ 275

Lunch inclusief

Deze cursus gaat door in het Nederlands.

- Het selecteren van het ideale model is cruciaal om de gewenste look perfect te bereiken. We streven naar adembenemende voor- en na foto's en vragen daarom zorgvuldig je model te kiezen in functie van de class. Het haar mag niet beschadigd zijn en mag geen permanente kleur hebben.Meer

About

Tijdens de Winter Glow Balayage Class focussen we ons voor het eerst bij Skills op lowlights en highlights om een winterse look te creëren. Je leert hoe je balayage technieken kunt combineren met lowlights, zodat je klanten ook in de winter stralen. Deze techniek is geschikt voor alle haartypes en omvat slimme plaatsingen, do's en don'ts voor lowlights en highlights, en diverse toner technieken.

Dit komt aan bod:

- Diverse balayage methoden
- Lowlights
- Highlights
- Slimme plaatsingen
- Contouring
- Toner technieken
- Glamoureuze afwerking
- Voor- en nafoto's

Céres Demeyere

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

Instagram-Logo.png

Elena Zimina

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

Instagram-Logo.png
bottom of page