evo® is een innovatieve, professionele FABRIKANT VAN HAAR - EN BEAUTY PRODUCTEN DIE BARST VAN DE individualiteit en integriteit; een fabrikant die de waarheid spreekt!

EVO HEEFT EEN PROFESSIONELE LIJN VAN HAARPRODUCTEN ONTWIKKELD DIE CREATIEVE ZELFBEWUSTE KAPPERS GRENZELOZE CREATIVITEIT GEEFT 

Kortom Evo is voor kappers die niet bezig zijn met de claims die op het label staan, ze maken producten die de perfectie benaderen zonder te beweren dat hun producten het antwoord op het leven zijn. 

Test EvO, je zal versteld staan! 

SAVING

ORDINARY

HUMANS

FROM

THEMSELVES

WHAT's

in

a

Name?

 

Er zitten geen onnodige, overbodige ingrediënten in;

geen denkbeeldig technologieën,

geen fabeltjes, geen trucs, geen illusies.

Alle ingrediënten in evo® formuleringen

hebben een functie;

niets wordt alleen toegevoegd

om het etiket mooier te laten klinken.

evo® is found wherever good hairdressers are stocked

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 

evo fabuloso is een "one-step", thuisbehandeling voor het boosten van uw haarkleur, het zorgt voor onmiddellijke glans, levendigheid en intensiteit van geleurd haar.

Beschikbaar in 8 tinten, je kan evo fabuloso rechtstreeks van bij de kapper naar je douche meenemen voor een onmiddellijk resultaat. Gebruik het slechts 1X per week, voor 3 minuten en dat is het… onmiddellijke boost van je haarkleur, bijna niet te geloven.

evo fabuloso… the super dooper colour booster.

 

introducing evo fab pro… HET UNIEKE EN GEPERSONALISEERDE SYSTEEM VOOR HET ONDERHOUDEN VAN UW HAARKLEUR. HET GEEFT U DE MOGELIJKHEID OM DE EXACTE TINT VAN UW HAARKLEUR TUSSEN SALONBEZOEKEN TE ONDERHOUDEN en te boosten. Uw haar ziet er vanaf nu altijd uit alsof het net gekleurd werd!  

introducing staino… a professional colour palette of 10 super-bright, intense direct dyes and a clear. staino is fully intermixable for customised, long-lasting colour and shine. leave your mark.