top of page
DSCF9047_edited.jpg

Say I Do To Boho Updo

Styling Skills.

HANDS ON

Céres Demeyere & Elena Zimina

Tijdens deze cursus tonen we je zes verschillende bridal looks en geven we je de nodige tips & tricks over welke up-do bij welke klant én haartype past. Na deze class ben je volledig up-to-date met de nieuwste trends.

13-3-23

13u00 - 16u30

Skills

Lindestraat 27, Izegem

Prijs

€ 150

- Nederlands

- Wij voorzien het oefenhoofdMeer
Want to know more...

Let’s create some beachy, boho bridal hair!

Tijdens deze cursus tonen we je zes verschillende looks van de meest gevraagde bridal bun tot de nonchalantste half-up style. We geven we je de nodige tips & tricks over welke up-do bij welke klant én haartype past. Na deze class ben je volledig up-to-date met de nieuwste trends.

Er komen zes verschillende looks aan bod waarvan je er zeker drie kan uitwerken op een oefenhoofd.

• Zes verschillende boho looks
• Nonchalante bruidskapsels
• Tips & tricks

Whether you love a relaxed, bohemian or rustic look – this course is the perfect match for you!

_edited.jpg

Céres Demeyere

Instagram-Logo.png

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

_edited.jpg
Instagram-Logo.png

Elena Zimina

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

bottom of page