top of page
DSCF9047_edited.jpg

Color Your HueVerse by Evo

Color Skills.

DEMO

Céres Demeyere & Elena Zimina

Maak kennis met het spectaculaire kleurportfolio HueVerse van Evo. Tijdens deze Color demo demonstreren we de HueVerse kleuren op een live model.

6-3-23

13.00u - 16.30u

Skills

Lindestraat 27, Izegem

Prijs

€ 50

- NederlandsMeer
Want to know more...

Learn the science behind the ‘out-of-this-world’ HueVerse colour portfolio

Maak kennis met het spectaculaire kleurportfolio HueVerse van Evo. Een universum van kleur vol ongelooflijke resultaten. Tijdens deze Color demo demonstreren we de HueVerse kleuren op een live model. Na deze cursus ben je klaar om je plaats te veroveren in deze kleurrijke toekomst.

Dit komt aan bod tijdens deze cursus:

• Volledig overzicht van Hue-verse (permanente- en demi-permanente kleuren) en Bottle Blond
• Theoretische fundamentals
o kleurenleer, kleurwiel, ondertonen, de soorten kleur en het kleurproces
• Kleurformules
o juiste kleurkeuze maken, dekking van wit haar en correct gebruik van de developers
• Live color model

Schrijf je nu in!

_edited.jpg

Céres Demeyere

Instagram-Logo.png

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

_edited.jpg
Instagram-Logo.png

Elena Zimina

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

bottom of page