top of page
Marble Surface
13 nov. 2023

Fashion
Looks

Styling Skills

Hands-on

Céres Demeyere & Elena Zimina

Ontdek de nieuwste feestelijke trends tijdens onze up-do class, waar we 6 verschillende looks demonstreren en samen op oefenhoofden uitwerken. Laat je creativiteit stralen tijdens deze inspirerende sessie.

13-11-23

13.00u - 16.30u

Skills

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 175

Deze cursus gaat door in het Nederlands.Meer
DSCF9047_edited.jpg
Instagram-Logo.png

Fashion looks voor de feestdagen! Laat je inspireren door de nieuwste trends tijdens onze up-do class. We gaan voor 'less work, more fun', waarbij we 6 verschillende looks demonstreren en vervolgens samen op oefenhoofden uitwerken. Mis deze kans niet om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je creativiteit te laten stralen.

About

Instagram-Logo.png

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

Céres Demeyere

Instagram-Logo.png

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

Elena Zimina

bottom of page