top of page
DSCF9047_edited.jpg

Moroccanoil Product Knowledge

Essential Skills.

LOOK & LEARN

Céres Demeyere

Ontdek het volledige Moroccanoil-gamma van haar- en lichaamsproducten. Tijdens deze cursus combineren we oefeningen en deskundig advies met de nodige tips & tricks.

7-3-23

13u00 - 16u30

Skills

Lindestraat 27, Izegem

Prijs

€ 50

Waarde in goodiebag

- Nederlands

MOROCCANOIL ONLYMeer
Want to know more...

Word een echte Moroccanoil Pro!

Ontdek het volledige Moroccanoil-gamma van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van de voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk. We vertellen het verhaal en de filosofie achter het merk, een must voor iedere Moroccanoil-kapper. Tijdens deze cursus combineren we oefeningen en deskundig advies met de nodige tips & tricks.

Dit komt aan bod in deze cursus:
• Moroccanoil productkennis
• Hoe gebruik ik de producten op een correcte manier
• In-salon advies
• Focus op nieuwe producten

Schrijf je nu in!

_edited.jpg

Céres Demeyere

Instagram-Logo.png

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

_edited.jpg
Instagram-Logo.png

bottom of page