top of page
9 sep. 2024

Moroccanoil Color - Launch Event Rhapsody Ultimates

Color Skills

Look & Learn

Céres Demeyere & pilootsalons

Ontdek de nieuwe Rhapsody ULTIMATES kleuren tijdens een interactieve namiddag met hapjes en drankjes. Zie drie modellen, krijg toepassingstips en trends, test kleurstalen, en doe mee aan een Q&A-sessie.

9-9-24

13.00u - 16.30u

Locatie

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 50

Inclusief hapje & drankje

Deze cursus gaat door in het Nederlands.

MOROCCANOILMeer

About

Tijdens deze gezellige namiddag met hapjes en drankjes, maak je kennis met de nieuwe Rhapsody ULTIMATES kleuren. Je krijgt een interactieve presentatie te zien waarin drie modellen worden voorgesteld, compleet met handige toepassingstips en de nieuwste trends. Je hebt de kans om kleurstalen uit te proberen en met nieuwe inspiratie aan de slag te gaan in je salon.

Wat je kunt verwachten:

- Drie modellen
- Kleurstalen
- Toepassingstips en trends
- Q&A-sessie

Céres Demeyere

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

Instagram-Logo.png

Pilootsalons

Onze Moroccanoil Color Pilootsalons, ofwel de Belgische pioniers voor Moroccanoil kleur. Deze salons zijn de allereerste die het kleur uitgebreid konden uittesten in België, zelfs in heel Europa. Dat maakt hen dan ook de experts die we nodig hebben om deze namiddag mee te begeleiden.

- Atelier Vernackt
- Haaratelier Heleen
- Freia Styling
- Kapsalon Zimina (Elite Color Pro)

Instagram-Logo.png
bottom of page