top of page
4 nov. 2024

Party hair, don't care

Styling Skills

Hands-on

Céres Demeyere & Elena Zimina

Ontdek trendy updo's en styling tijdens onze meeslepende look class. Leer hot trends, feestlooks en krul- en updo-technieken voor een eigentijdse stijl. Inclusief praktische tips voor je salon.

4-11-24

13.00u - 16.30u

Locatie

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 175

- Op oefenhoofd

Deze cursus gaat door in het Nederlands.Meer

About

Ontdek de geheimen van trendy updo's en styling tijdens onze meeslepende look class! Leer wat momenteel 'hot' en 'not' is en bereid je voor op spectaculaire feestlooks. Verwen je klanten met een eigentijdse stijl met een scala aan krachtige krul- en updo-technieken die je salonvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Dit mag je verwachten:

- Meester de trending opsteekkapsels op oefenhoofden
- Beheers krul- en golftechnieken op oefenhoofden
- Ontvang exclusieve tips & tricks die je direct kunt toepassen in je salon

Céres Demeyere

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

Instagram-Logo.png

Elena Zimina

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

Instagram-Logo.png
bottom of page