top of page
Marble Surface
30 okt. 2023

Teasing
Balayage

Color Skills

Hands-on met model

Céres Demeyere & Elena Zimina

Leer essentiële tips en trucs voor het creëren van prachtige teasing balayages en bereik een perfecte blend zonder rootshadow.

Ontdek de techniek, toepassingen, tonerkeuze, handige stylingtips en sluit af met inspirerende voor- en na foto’s.

30-10-23

09.30u - 16.00u

Skills

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 275

Lunch inclusief

Deze cursus gaat door in het Nederlands.Meer
DSCF9047_edited.jpg
Instagram-Logo.png

Leer alle essentiële tips en trucs voor het creëren van prachtige teasing balayages tijdens deze educatie. Ontdek de juiste techniek en pas deze toe op een model, waardoor je een perfecte blend bereikt zonder rootshadow.

Van de teasing balayage techniek tot verschillende toepassingen, de juiste toner keuze en stylingtips, deze training biedt een allesomvattend inzicht. We maken ten slotte ook inspirerende voor- en na foto's.

About

Instagram-Logo.png

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

Céres Demeyere

Instagram-Logo.png

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

Elena Zimina

bottom of page