top of page
Maria Nila presents the
The Friendly Year of 2023
World Vegan Day

Op 1 November 2022 op World Vegan Day, kondigen we als Maria Nila voor het zevende jaar op rij ons liefdadigheidsproject The Friendly Year aan. Dit betekent dat we een specifiek doel of een bedreigd dier kiezen dat de komende 365 dagen actief leiding zal geven aan ons liefdadigheidswerk en vriendelijke initiatieven.

 

Sinds we in 1999 begonnen, zit het in onze missie dat dieren geen deel mogen uitmaken van menselijke ijdelheid. Daarom zijn al onze haarverzorgingsproducten 100% vegan en diervriendelijk. Ons doel stopt echter niet bij onze producten. Ook voor ons is het belangrijk om op andere manieren bij te dragen aan een vriendelijkere wereld. Dit betekent dat we een specifiek doel of een bedreigd dier kiezen dat de komende 365 dagen actief leiding zal geven aan ons liefdadigheidswerk en vriendelijke initiatieven.

Afbeelding1.png
Meet
Prancer
Afbeelding2_edited.jpg
Meet
Dancer
Dinosaurus
van de zee

Omdat water een van de belangrijkste componenten is in de haarverzorgingsindustrie, hebben we er dit vriendelijke jaar voor gekozen om een van de oudste dieren die erin leven te ondersteunen - de zeeschildpad.

 

Al meer dan 150 miljoen jaar zijn de oceanen over de hele wereld hun thuisbasis.

World Vegan Day_DUX.jpg
Meet
Jennifer
Bedreiging van de zeeschildpad.

Tegenwoordig worden verschillende soorten schildpadden bedreigd door een groot aantal factoren en een snel veranderende oceaanomgeving. Sommige van deze factoren zijn natuurlijk, maar belangrijker nog, de meeste van deze factoren zijn door de mens veroorzaakt. Vervuiling, een aanzienlijke hoeveelheid plastiek in de oceaan, visnetten en olie-emissies zijn enkele van de vele factoren die het voortbestaan van de zeeschildpad bedreigen.

Afbeelding3.jpg

We zetten onze langdurige samenwerking met de vertrouwde liefdadigheidsorganisatie The Perfect World Foundation voort en samen zullen we bijdragen aan het Cairns Turtle Rehabilitation Centre - een non-profitorganisatie in Australië die gewonde zeeschildpadden ondersteunt. Dit jaar zullen we in het bijzonder twee groene babyschildpadden volgen, Dancer en Prancer, die kort nadat ze uit het ei kwamen werden gered toen ze in een zwembad belandden, in plaats van in de oceaan.

Samen kunnen we het verschil maken!

Turtle in the Reef

MARIA NILA DONEERT 1 VOOR ELKE VERKOCHTE GIFT BOX!

Voor de allereerste keer gaat Maria Nila de launch van de Gift Boxes samen laten vallen met de steun voor jaarlijkse goede doel. 

Dit jaar waren dit onze geliefde luiaards en in 2023, je ziet het al,

zijn dat schildpadden.

Voor elke verkochte Gift Box gaat er 1 EURO naar het Cairns Turtle Rehabilitation Centre in Australië!

bottom of page