TEACHERS OF
SKILLS

Education is the key to unlocking the world, a passport to freedom.

En dat weten onze educatoren ook. Educatie is prioritair en de wereld van haircare verandert constant...

Leer ons team wat beter kennen. 

DSC_0281 2.jpg

All you need to know
about Céres

Céres Demeyere

HEAD EDUCATOR BELUX

 

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven.

Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

 

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen. 

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

 
DSC_0287.jpg

All you need to know
about Elena

Elena Zimina

SKILLS EDUCATOR / SALON OWNER

 

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

 

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

 

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen. Ze is ook voor het tweede jaar op rij stylist bij de Eurovision Song Contest.

 
DSC_0292.jpg

All you need to know
about Jens

Jens Brackx

SKILLS EDUCATOR / SALON OWNER

 

Met beide ouders als kapper leek het wel meant to be. Meteen na school ging Jens aan de slag.

 

Naast zijn werk thuis in het salon bood hij verschillende salons aan om er gratis aan de slag te gaan. Op die manier leerde hij verschillende invalshoeken en verzamelde hij de beste tips & tricks van overal rond. Blijven leren is prioritair, zo volgde hij ook cursussen voor onder andere kleurenleer en gelaatsvormen.

Faden en droogknippen kennen voor Jens geen geheimen meer. Daar staat hij voor bekend en dat lokt mensen van alle uithoeken naar zijn kapstoel.

 

Na een tijd was het dan ook vanzelfsprekend om zelf die kennis door te geven. Zie hem zelf aan het werk en je ontdekt snel wat hij waard is.

 

 
sarah.PNG

All you need to know
about Sara

Sara Trossaert

SKILLS EDUCATOR / SALON OWNER

 

Wat begon met kale barbiepoppen, geschoren knuffels en legendarische schoolfoto's met DIY kapsels bloeide uit tot een ware passie. Toen de barbiepoppen in de onderste lade verdwenen kwam al snel de ondernemerskriebel die plaats innemen. Na ettelijke business-seminaries nam Sara de sprong met haar eigen Ladies Only salonconcept genaamd Clips gespecialiseerd in balayagetechnieken, hairextensions & keratinebehandelingen. 

Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was stampte ze samen met 2 collega kappers een Academy uit de grond. De kapperswereld opwaarderen terwijl ze haar passie kan doorgeven aan collega's, dat staat centraal.

 

           MEET

Céres

Gasteducators
antonio-calero-moroccanoil.png

Antonio Corral Calero

Creative Director Moroccanoil

Antonio Corral Calero begon zijn carrière in 1990 te Barcelona alias zijn thuisstad. Onder het toezicht van Luis Llongueras, één van de bekendste hair design educators in de wereld.

“Luis was diegene die me de vrijheid gaf om mijn creativiteit de vrije loop te geven." zegt Corral Calero over zijn eerste leraar. Kort daarna begon Antonio te reizen naar de grootste steden van de wereld, zoals Londen, Parijs , Milaan en New York. Hij werkte er met de grootste fashion iconen.

 

Antonio verhuisde naar Amerika en kreeg al snel de reputatie van hair design goeroe. Hij heeft ervaring in zowel beauty als mode, educatie en zelfs het creëren van nieuwe producten. 

Andreea_Bercu_Photography_FloorKleynePersfoto00003.jpeg

Floor Kleyne

Maria Nila Educator

Floor Kleyne is een Nederlandse hairstylist met veel passie en ervaring voor de beauty- en mode-industrie. Floor staat bekend om haar sterke texturen, beweging en original edge met soms een bohemien gevoel.

Met jarenlange ervaring als zowel hoofdhaarstylist, leidend docent en creatief directeur, dit samen met stylistenopdrachten voor merken als Gucci, Givenchy en Rick Owens, kun je zien dat Floor een echte expert is. In de wereldwijde media geeft Floor vaak interviews als een beroemde schoonheidsexpert, waar ze haar kennis en grote oog voor opkomende trends deelt. Met haar ”nice-to-be-around”-gevoel en ontspannen persoonlijkheid nemen vele grote beroemdheden en profielen graag plaats in haar stoel.

jody palmer.jpg

Jody Palmer

Evo Educator

Jody Palmer kent heel wat af van haar! Geïnspireerd door alles van cinema tot subculturen als drag, punk, straatjongeren, ... letterlijk alles (!) heeft deze kreeft met een hart voor dieren een grensverleggende attitude. Ze streeft ernaar mensen zelfvertrouwen te geven en samen met hen grenzen te verleggen. 

Jody heeft al enkele grote namen op het portfolio staan maar als je haar vraagt maar als je 't haar vraagt is haar grootste verwezenlijking het respect verdienen van degene waar zij naar opkijkt. 

Verwacht een grote hoeveelheid respect met een ernstig (of net niet?!) evo-kantje.

 
ESC2021_0519_20210519_JORDYBRADA_003-683x1024.jpg

Franck Pérez

Moroccanoil Artist

Geboren in Frankrijk startte Franck Pérez zijn carrière als hairstylist in het befaamde Jean Louis David Salon in Parijs. Daar werd hij uiteindelijk Artistic Director. Hij heeft in Frankrijk, Spanje en Nederland gewoond en werkte met grote namen over de hele wereld. 

Vloeiend in het Engels, Spaans, Italiaans en Frans heeft Franck 30 senior educators getraind en was hij destem van internationale events zoals Cosmoprof. 

Over de jaren heen bleef hij zijn kennis uitbreiden op de Vidal Sassoon Academy in Londen en het Aveda Instituut in Spanje.

Als gerespecteerd Moroccanoil Global Educator brengt hij zijn passie voor haar en zijn ervairing als educator samen.

37879c_0cccac04e46a4da5a398ea6adf62b0e4_mv2.jpg

Claire Turner

Moroccanoil Artist

Claire was Colour Director voor Londen hairdressing academies, Sassoon, HOB Academy en Mazella&Palmer. Gespecialiseerd in kleur en educatie ligt haar focus op het delen van die ervaring, salon friendly technieken en tips & tricks over hoe je haarkleuring leuk, creatief en winstgevend kan maken.

Haar carrière stuurde haar door Europa, Zuid-Amerika en Azië voor verscheidene shows en seminaries. Ze werkte ook voor fashion, avant-guard en beauty hairshoots en was finaliste voor 2013-colourist of the year bij de British Hairdressing Awards waar ze nu nog steeds occasioneel zetelt als jurylid.

Vandaag zien we deze topper bij ons als lid van het Moroccanoil team.