top of page
pattern.png
26 feb. 2024

Luxurious Blonde Class

Color Skills

Hands-on met model

Céres Demeyere & Elena Zimina

Bij de Luxurious Blonde techniek worden verschillende balayage methoden gecombineerd.

Deze aanpak is specifiek gericht op blondines en legt de nadruk op contouring en het nauwkeurig aanbrengen van de juiste toner.

26-2-24

09.30u - 16.00u

Skills

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 275

Lunch inclusief

Deze cursus gaat door in het Nederlands.Meer

About

Bij de Luxurious Blonde techniek staat elegantie voorop. Verschillende balayage methoden worden gecombineerd om de klant te laten stralen met een weelderige luxueuze look. Deze aanpak, specifiek gericht op blondines, legt de nadruk op contouring en het nauwkeurig aanbrengen van de juiste toner. De techniek is voor blondere types en omvat; smart placements, highlights met teasing en diverse toner technieken.

Dit komt aan bod:

-Diverse balayage methoden:
• Smart placements
• Teasy highlights
• Full contouring
-Toner technieken en keuze
-Glamour afwerking
-Voor en na foto

Céres Demeyere

Instagram-Logo.png

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

Elena Zimina

Instagram-Logo.png

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

bottom of page