top of page
pattern.png
25 mrt. 2024

Moroccanoil Products - Explore & Exercise

Essential Skills

Hands-on

Céres Demeyere

Ontdek en gebruik onze Moroccanoil producten tijdens een educatieve hands-on sessie.

Krijg waardevolle tips & tricks en pas ze toe om je salon skills naar een hoger niveau te tillen. Word jij een echte Moroccanoil PRO?

25-3-24

13u00 - 17u00

Skills

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 50

Deze cursus gaat door in het Nederlands.

MOROCCANOILMeer

About

Verdiep je kennis over onze Moroccanoil producten tijdens deze educatieve hands-on sessie. Leer hoe je in een mum van tijd, van glad naar volume gaat en creëer krullen in een handomdraai. Ontdek het diverse assortiment op een unieke manier en krijg waardevolle tips & tricks om je salon skills naar een hoger niveau te tillen. We gaan aan de slag op een oefenhoofd om de kennis direct om te zetten in de praktijk. Schrijf je in en wordt een echte Moroccanoil PRO

Dit komt aan bod:
- Hands-on activiteiten op oefenhoofd
- Moroccanoil productkennis en gebruik
- In salon advies
- Focus op nieuwe producten

Céres Demeyere

Instagram-Logo.png

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

Instagram-Logo.png

bottom of page