top of page
pattern.png
18 mrt. 2024

Summer Updo Class

Styling Skills

Hands-on

Céres Demeyere & Elena Zimina

Bereid je tijdens deze cursus voor op een bruisende zomer dankzij moderne stylinglooks en diverse krultechnieken tot moeiteloze updo’s die je het hele seizoen en langer kunt toepassen in jouw salon.

18-3-24

13u00 - 16u30

Skills

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 175

Inclusief oefenhoofd

Deze cursus gaat door in het Nederlands.Meer

About

In deze cursus bereiden we ons voor op een bruisende zomer vol prachtige gelegenheden en leuke kapsels. Ontdek een scala aan moderne stylinglooks die je gedurende het hele seizoen en zelfs langer kunt toepassen in jouw salon. Van diverse krultechnieken tot moeiteloze updo's, er is voor elk wat wils om je klanten te verwennen met een eigentijdse stijl.

Dit komt aan bod:
- trending opsteekkapsels op oefenhoofd
- curl/wave technieken op oefenhoofd.
- Tips & tricks

Céres Demeyere

Instagram-Logo.png

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

Elena Zimina

Instagram-Logo.png

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

bottom of page