top of page
pattern.png
29 apr. 2024

Quick Balayage & Toner Class by Rica/Colordem

Color Skills

Hands-on met model

Céres Demeyere & Elena Zimina

Ontdek de kleurrijke wereld van Rica en leer hoe je snel en moeiteloos prachtige looks creëert met quick balayage-services.

Verken de veelzijdigheid van toners met Colordem en ontdek de juiste nazorg.

29-4-24

09u30 - 16u00

Skills

Lindestraat 27, Izegem, België

Prijs

€ 275

Lunch inclusief

Deze cursus gaat door in het Nederlands.

Kies voor een model die zowel bruin of blond kan zijn. Let op bij blonde types is een uitgroei van min. 5cm aanbevolen. Kies dus voor een model die ideaal is voor deze techniek toe te passen met een minimum schouder lengte, graag lang haar. Bij twijfel stuur gerust een foto naar ons educatieteam.Meer

About

In deze cursus met model duiken we diep in de kleurrijke wereld van Rica. Ontdek de commercieel aantrekkelijke looks van quick balayage-services, waarmee je moeiteloos een prachtige look creëert zonder uren bezig te zijn. Daarna verkennen we de tonerwereld, waar we ontdekken dat een toner meer is dan slechts een kleuropfrissing.
We kiezen hiervoor bewust voor onze luxueuze Colordem toners van Rica. We gaan ook dieper in op hun ongelooflijk verzorgende productlijn, waarmee we je leren de juiste nazorg te bieden, zowel in het salon als thuis voor je klanten.
Je model kan zowel een blondine als brunette zijn. Een kans om de geleerde technieken hands-on toe te passen en Rica's kleur en verzorgingsproducten te ontdekken.

Dit komt aan bod:
- Quick balayage techniek
- Verschillende toner technieken
- Perfecte formule/productkeuze bij Colordem
- Do’s en dont’s
- Glossing & verzorgen
- Voor en na foto

Céres Demeyere

Instagram-Logo.png

Gepassioneerd door de wereld van de haircare en altijd gedreven om die passie door te geven. Zo kan je onze Skills front woman zeker omschrijven.

Na 12 jaar ervaring op de werkvloer (lees: salonvloer) en ettelijke jaren als leerkracht haarzorg heeft Céres ondertussen een indrukwekkend portfolio weten op te bouwen. Zo is ze reeds jaar en dag dé stylist bij al onze press-events en hebben haar creaties al meerdere publicaties verkregen.

Ze verzorgde zo onder meer een artikel in Marie-Claire, een modeshoot bij De Standaard en meerdere vermeldingen bij vakmagazines.

Elena Zimina

Instagram-Logo.png

Creatief zijn. Dat vormt de basis van Elena's succesvol parcours. Na slechts één jaar in dienst nam de ambitie over en begon ze haar eigen salon, Kapsalon Zimina.

Zo jong en zo snel die verantwoordelijkheid opnemen was niet gemakkelijk. Elk overwonnen obstakel is vandaag een extra skill op haar palmares en zorgde voor een grotere passie en ondernemingszin dan ze had toen ze dit parcours begon.

Haar salon is anno 2022 een alom bekend begrip die garant staat voor de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Blijven bijscholen draagt ze hoog in het vaandel, dat praktiseert ze ook zelf. Onlangs haalde ze samen met Céres een topscore tussen internationale stylisten in de Moroccanoil Academy in Londen.

bottom of page