HI BADASS

We zeiden nog 'Scan dit niet!' en wat deed jij?!

Hier kunnen we alleen maar uit concluderen dat jij niet genoeg uitdagingen hebt.

Inspiratie kan je hieronder opdoen! Veel succes, daredevil.
 

Als daredevil kan je vast ook een vleugje sarcasme appreciëren.

Scroll naar beneden en laat je volledig gaan! 

haarsalon

C01

Föhn drop

Hier hebben we het meteen over een hoge moeilijkheidsgraad.

Only for experienced hairdressers! De challenge is om een hele week de föhn niet af te leggen om jouw klant te begrijpen. We doen gewoon door en smijten er af en toe een glimlach tussen en vragen na de föhn-sessie wel even om (de ongetwijfeld superinteressante conversatie over de man die zijn kousen niet in de wasmand smijt) terug op te pikken.

C02

A compliment a day doesn't keep them away

Haar stylist

Geef gedurende een hele dag élke klant een gemeend compliment. Over die mooie jurk of over hoe ze stralen, zolang het maar gemeend is. Hoe langer je deze challenge volhoudt, hoe meer je de voordelen ervan zal merken. De klanten komen (nog) liever terug bij jou én zijn blijer aan de kaptafel! 

Daarbovenop is het ook gewoon leuk om te doen.

Oranje Wolken

C03

Geen weer meer

Probeer 5 achtereenvolgende klanten gelukkig te laten afrekenen. Ja hoor, we weten het, dat doe je sowieso al dagelijks meerdere malen. Alleen zit er hier één klein addertje onder het gras: het gesprek mag geen enkele keer over het weer gaan. Dus als de klant zegt: "'t Is goed weer hé, vandaag." moet jij creatief uit de hoek komen om hier op te antwoorden zonder iets over het weer te vermelden.

Bijvoorbeeld: "Iedereen komt zo blij binnen vandaag, het is leuk om te zien, mag het weer een beetje korter of wil je eens iets anders doen?"

Enjoy!

Dus jij geniet van sarcasme?

Leef je uit!