top of page
About Skills
About Skills
 

Ben jij een professionele kapper? En ben je op zoek naar een uitgebreid lesaanbod waar alle aspecten uit de kapperswereld aan bod komen?

 

In ons splinternieuw educatiecentrum, Skills by Dux, kan je terecht voor een breed aanbod aan opleidingen en trainingen.

We ondersteunen je graag in elk stadium van je kapperscarrière want de beste kappers stoppen nooit met leren. En wij willen je daarbij graag helpen!

 

Onze geliefde sector staat namelijk nooit stil. Denk maar aan de constante veranderingen en vernieuwingen die elkaar snel opvolgen.

Omdat het zo belangrijk is om steeds up-to-date te blijven, bieden wij gemotiveerde kappers graag een uitgebreid educatieplan aan basisopleidingen, nieuwe technieken of opfrissingsbeurten.

 

Elke saloneducatie en educatieve ondersteuning wordt gebracht op een efficiënte, motiverende en professionele manier maar steeds met een persoonlijke aanpak. Zo rekenen we erop dat elke kapper zijn salonvaardigen, kennis en zelfvertrouwen naar een hoger niveau kan brengen.

 

Dux International is de exclusieve verdeler van Moroccanoil, Maria Nila, Evo en Rica in België en Luxemburg.

Maar we voorzien niet enkel merkgebonden educaties, we hebben voor elk wat wils waarbij we je begeleiden en helpen met je verdere ontwikkeling. Bovendien worden sommige opleidingen ook specifiek georganiseerd op maat van jou of je salon. Ook individuele informatiesessies op afspraak zijn mogelijk.

 

Interesse?

Neem dan zeker contact op via info@dux.be voor bijkomende vragen of schrijf je in voor één van onze opleidingen die je hier in ons educatieprogramma terugvindt!

Liz.jpg

Klik hier om ons aanbod te bekijken en jouw ideale opleiding te boeken.

Summer.jpg

Benieuwd naar onze Skills?

Neem een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren.

Sam.jpg

Graag meer weten over Dux 

en de merken die wij verdelen?

Ontdek alles hier.

WHAT'S
IN A
NAME?

Share Knowledge.

Inspire Leaders.

Learn Skills.

DSCF9610.jpg
Contacteer ons
Voor vragen of opmerkingen, contacteer ons gerust:

Tel.: +32(0)51 33 10 20 • Email: info@dux.be

Adres: Lindestraat 27, 8870 Izegem

Bedankt!

bottom of page