top of page
Contacteer ons
Voor vragen of opmerkingen, contacteer ons gerust:

Tel.: +32(0)51 33 10 20 • Email: info@dux.be

Adres: Lindestraat 27, 8870 Izegem

Bedankt voor de inzending!

Frequently Asked Questions


Ik wil één of meerdere merken van Dux in mijn salon. Wat moet ik doen?

De verantwoordelijke voor het betreffende merk in jouw regio zal jou snel contacteren en een afspraak maken. We starten dan zo snel mogelijk de selectieprocedure op en bij een positieve uitkomst kan je starten mét het gekende Dux support.

 

Je kan ons een aanvraag versturen via deze link, je kan ons bellen op 051 33 10 20 of mailen op info@dux.be.


 

Hoe werkt die selectieprocedure juist?
 

De selectieprocedure wordt in samenspraak met de merken opgesteld en gaat enkele criteria na. Het is namelijk voor de saloneigenaar, maar ook voor Dux en voor het merk van het grootste belang dat het merk past in het salon, op deze manier gaan we voor een langdurige relatie en partnership. De regioverantwoordelijke zal je de volgende stappen in de selectieprocedure duidelijk uitleggen, en staat uiteraard ook ter beschikking voor alle vragen.


 

Welke ondersteuning kan ik als kapper van Dux verwachten?
 

Een zeer brede ondersteuning. Wij zijn een partner voor onze klanten en geen typische leverancier. Klanten kunnen bij ons met alle vragen terecht, en we helpen ook graag. Niet enkel vragen die met onze merken te maken hebben maar ook algemene vragen over de dagdagelijkse zaken in het kapsalon.

 


Ook kunnen onze klanten een uitgebreide educatie verwachten. We staan elke Dux kapper bij met raad en daad, regelmatige opleidingen, evenementen en nieuwe productlanceringen.

 

Een Dux kapper is een premium kapper en verdient een premium service.


 

Hoe kan ik op de hoogte blijven van alle nieuwigheden bij Dux? 

 

Vraag jouw regioverantwoordelijke gerust naar de mogelijkheden.

 

Dux heeft een breed aanbod om haar klanten te informeren. Whatsapp, social media en mailings zijn slechts enkele van de middelen waar Dux de laatste jaren in geïnvesteerd heeft.


 

 


 

bottom of page