top of page

Met een ervaring van bijna 100 jaar, kan Dux zichzelf terecht dé specialist heten als het op borstels aankomt & meer bepaald op personal care borstels.

Het is een merk dat ontstaan is uit de know-how van die bijna een eeuw gerijpt heeft. 

Voor de productie van het Dux gamma geven we het beste van onszelf, we besparen op niets en maken een haarborstel waar onze voorvaderen fier op zouden zijn.  

Belgische kwaliteit gemaakt in Izegem voor professioneel gebruik, vervaardigd door een combinatie van Ambacht, Technologie, Meesterschap en een overdosis Passie!

Dux borstels zijn borstels om fier op te zijn! En dat zijn we ook! 

KERNWAARDEN VAN DUX MASTER OF HAIR

Meesterschap

 

"Only one who devotes himself to a cause with his whole strength and soul can be a true master. For this reason mastery demands all of a person."

 

Albert Einstein

Meesterschap is een ingesteldheid. Het proberen permanent beter te doen en jezelf constant in vraag stellen. Het gaat om competenties, vaardigheden en virtuositeit. Het vereist begrip en gepassioneerd doorzettingsvermogen, wetende dat we altijd kunnen verbeteren.

Duurzaamheid

"Meeting the needs of the current generation without compromising the ability of future generations to meet their own needs."

 

Brundtland Commission

In de mate van het mogelijke gebruikt Dux altijd hernieuwbare materialen zoals hout, rubber, puur varkenshaar enz... Ze doen mee aan verantwoord bosbeheer en produceren echte, authentieke producten gebaseerd op hernieuwbare materialen. De producten worden gereduceerd naar de essentie:

professioneel en nuttig.​

"If you take care of the means, the goal will take care of itself."

 

Mahatma Gandhi

Dux Master of Hair draagt zorg voor het bedrijf, de medewerkers en hun klanten. Ze streven naar het allerbeste product en behandelen de producten ook met zorg. 

Het welvaren van de kapper is hun grootste prioriteit, de kapper die een ergonomische borstel verdient om zijn/haar creatieve brein alle vrijheid te geven. Vanuit die professionele kwaliteit zorgt Dux ook voor alle gebruikers van haarborstels, iedereen verdient immers het beste product en we zijn trots om dit te produceren voor hen. 

 

Elke borstel is met zorg gemaakt. Elke klant ontvangt zijn producten met het allergrootste respect.

Zorgzaamheid

Dux Master Of Hair in jouw salon?

Bedankt voor de aanvraag!

Dux Master of Hair
bottom of page