top of page
Ba'sil_1385_edited_edited.png
Voedingssupplementen voor haar-, huid- en nagelverzorging

Ba’sil is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in nutricosmetics. We bieden een gezond assortiment van hoogkwalitatieve voedingssupplementen voor de inwendige verzorging van haar, huid en nagels. ba’sil staat voor de 'beter actieve silicium' en is het voornaamste element in onze producten.

Ontdek onze producten.

BELGISCH

product

Ba'sil&molecule_zw_edited_edited.png

Gepatenteerde

bio-actief siliciumzuur

Hoog opneembare

gepatenteerde keratine

Collageen, extra planten, vitaminen en mineralen

Vrij van kleurstoffen, bewaarmiddelen, gluten- en lactosevrij

What's in a name?

Beter Actieve Silicium

In natuurlijke vorm is hoog geconcentreerde silicium moeilijk opneembaar door het lichaam omdat het niet oplosbaar is in water. De opname wordt nog moeilijker als we een dagje ouder worden.


Een goede en stabiele siliciumvorm is het wateroplosbaar ortho-siliciumzuur. Wij noemen dit het bio-actief siliciumzuur. Al onze ba’sil producten bevatten de innovatieve Collasil® als bio-actief siliciumzuur, de beter actieve silicium, vandaar onze naam ba’sil.


Collasil® bevat een gepatenteerd mengsel op basis van het wateroplosbaar orthosiliciumzuur met collageen afkomstig uit vis en wordt geproduceerd in Monaco. Het is een silicium in poedervorm met een zeer goede opneembaarheid. En dat werd wetenschappelijk onderzocht!*
 

*Bron: Nakanishi et al. Oral supplementation of orthosilicic acid and its impact on hair quality. Med Cutan Iber Lat Am. 2017; 45 (1): 29-35.

Ba'sil in jouw salon?

Bedankt voor de aanvraag!

bottom of page