top of page
Tekengebied 1.png

Follow the
summer

NATURICASUN

 

Wist je dat er vaak oppervlakte-actieve stoffen en UV-filters gebruikt worden in haarverzorgingsproducten en dat deze een negatieve impact kunnen hebben op onze koraalriffen en de onderwaterwereld?

Overmatige blootstelling aan de zon, UV-stralen, zout en chloor kunnen schade veroorzaken aan ons haar. Vandaar het belang om gebruik te maken van kwalitatieve haarproducten die de gezondheid van ons haar beschermen.

Wij denken dat je haar beschermen goed is,

maar je haar beschermen terwijl je ook aan het milieu denkt is nog beter! 

NaturicaSun is

biologisch afbreekbaar

& rifvriendelijk

De producten zijn gemaakt van super milde oppervlakte-actieve stoffen -uiterst delicaat en gemakkelijk afbreekbaar- en van rif vriendelijke natuurlijke UV-filters.

After Sun

Hair & Body Shampoo

Beschikbaar in 250ml

Hydraterend en beschermend voor alle haar- en huidtypes. (Color & tan safe!)


Gemaakt van plantaardige en gemakkelijk biologisch afbreekbare ingrediënten. De shampoo reinigt voorzichtig en verwijdert de resten van zonnecrème, zout en chloor uit het haar en huid. 
Het bereid het haar en de huid voor op een volgende blootstelling aan de zon en stimuleert de verlenging van je kleur.


Het bevat: biologisch druivenvel uit Emilia-Romagna, citroen uit Sicilië, appel uit Trentino-Zuid-Tirol en biologische tarwezemelen uit Povalley.
 

DSCF9101.jpg

After Sun

HYDRO-REPAIR MASK

Beschikbaar in 150ml

Verzacht onmiddellijk en zorgt voor haarvernieuwing. Geschikt voor alle haartypes. Color safe.


Instant haarbehandeling ontworpen om onmiddellijke voeding te verstrekken, dit zelfs aan het droogste haar! Het verhoogt onmiddellijk de glans en kambaarheid.

Gebruik na gebruik, herwint het haar zijn hydratatie, zachtheid en textuur, vooral na blootstelling aan zonnestralen of externe factoren.

 

Het bevat: biologische druivenschil uit Emilia-Romagna, citroen uit Sicilië, appel uit Trentino-Zuid-Tirol en biologische tarwezemelen uit de Po-vallei.

DSCF9099.jpg

Protective

Aqua Mist

Beschikbaar in 125ml

Diepe UV- en bescherming tegen externe factoren.

Speciaal ontworpen om gekleurd en behandeld haar te beschermen tegen de zon en zout. De aanwezigheid van een krachtige antioxidant, gewonnen uit granaatappelafval, beschermt effectief tegen UV-stralen,

 

Deze sferen vormen een beschermende film op de cuticula en dringen er doorheen, waarbij ze de antioxidant geleidelijk vrijgeven in de cortex, waardoor de haarkleur van binnenuit wordt vastgezet.

 

Het haar wordt beschermd tegen de uitdrogende en agressieve werking van chloor, zout, wind en zonnestralen. Het bevat een upcycled ingrediënt afkomstig van Siciliaans granaatappelafval.

DSCF9097.png

Download alle content

 

Om te downloaden scroll erover met de muisaanwijzer of klik erop.

bottom of page