top of page

MARIA NILA PRESENTS
Scalp Treatments

Maria Nila breidt hun Care & Style-portfolio uit met twee hero-producten gericht op de hoofdhuid, ontwikkeld om je hoofdhuid en haar in perfecte conditie te houden.

De Head & Hair Heal-collectie wordt uitgebreid met een Soothing Serum, geformuleerd om een jeukende en schilferige hoofdhuid te behandelen. We hebben ook nog een toevoeging aan de Purifying Cleanse-collectie: Exfoliating Serum, geformuleerd om de hoofdhuid en het haar te exfoliëren en diep te reinigen. 

Zoals met alle producten van Maria Nila, zijn de nieuwe toevoegingen aan het assortiment 100% vegan en diervriendelijk.

Head & Hair Heal

KALMEREND SERUM 50ml

Een kalmerend hoofdhuidserum verrijkt met actieve ingrediënten ter ondersteuning van de gezondheid van de hoofdhuid. Het serum wordt snel opgenomen en is niet vet, wat een droge, jeukende en schilferige hoofdhuid verzacht. Dit serum is een perfecte aanvulling voor iemand die al gebruik maakt van de Head & Hair Heal-collectie, of voor iemand die zijn bestaande haarverzorgingsroutine wil aanvullen. Het serum is dermatologisch getest.

GEBRUIKSAANWIJZING

 

Het serum kan worden aangebracht op een vochtige of droge hoofdhuid. Het product hoeft niet uitgespoeld te worden en kan dagelijks gebruikt worden.

88% ervoer een kalmerend en hydraterend effect.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

  • Aloe Vera-extract vermindert ontstekingen en heeft een kalmerend effect op de hoofdhuid. Aloe Vera werkt effectief tegen geïrriteerde en jeukende hoofdhuid met een langdurig verzachtend effect.
     

  • Pepermuntextract en cafeïne fungeren als milde verkoelende middelen voor een verfrissend en verkwikkend gevoel op de hoofdhuid.
     

  • Hyaluronzuur hydrateert en kalmeert de hoofdhuid, waardoor deze fris, gehydrateerd en minder geïrriteerd aanvoelt.

treatments claims pc serum 1080x1080.png

Purifying Cleanse

EXFOLIËREND SERUM 50ml

Een exfoliërende behandeling van 10 minuten die de hoofdhuid zachtjes exfolieert met ingrediënten zoals glycolzuur en AHA-zuren. Dit product exfolieert de hoofdhuid diep en verwijdert ophopingen en residu, zonder het haar uit te drogen. Als je last hebt van een schilferige, jeukende of vette hoofdhuid, is dit jouw ideale product. Het serum is dermatologisch getest.

GEBRUIKSAANWIJZING

 

Breng aan op een vochtige of droge hoofdhuid voor het douchen. Druppel het serum op de hoofdhuid, masseer in en laat 10 minuten intrekken voordat je het uitspoelt. Gebruik daarna je favoriete shampoo en conditioner.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Glycolzuur (5%) is bewezen effectief als therapie voor huid en hoofdhuid. De kleine moleculen van glycolzuur zorgen voor een effectieve penetratie van de hoofdhuid, wat leidt tot exfoliatie en reiniging van de haarzakjes. AHA exfolieert dode huidcellen van de bovenste huidlaag op de hoofdhuid. Deze dode cellen verstoppen de poriën en belemmeren de vochtigheid en hydratatie. Pepermuntextract werkt als een mild verkoelend middel voor een verfrissend gevoel. Gletsjerwater heeft een reinigend en vitaliserend effect op het haar en de hoofdhuid, en verwijdert oliën en ophopingen.

Download alle content

 

Om te downloaden scroll erover met de muisaanwijzer of klik erop.

bottom of page