top of page
_DK10911-612-Edit.jpg

evo top drop

in-salon treatments

Professionele in-salon treatments voor als jouw haar een gezonde dosis wham-bam, thank-you-ma'am hairapy nodig heeft!

 

Wat is top drop?

 

Een lijn professionele in-salon treatments, beschikbaar in hydrate, repair en platinum blonde. Ze zorgen voor een instant snel en effectief resultaat terwijl mens en planeet bij elke stap wordt gerespecteerd. 

Instant resultaat

Elke treatment zorgt voor een instant resultaat die meteen zichtbaar en voelbaar is. Spray simpelweg op het haar, doorkam en spoel het uit... Geen extra tijd nodig voor jou of voor de klant!

Ultra-geconcentreerd

We zouden denkbeeldige technologie gebruikt kunnen hebben om het allemaal wat cooler te laten klinken maar dat deden we niet. Het is gewoon een hoge concentratie van de actieve ingrediënten die voor de resultaten zorgt. No bs required!

Keep it simple

Geen boosters of gecompliceerde systemen te vinden hier. Top Drop treatments zijn gemakkelijk om te begrijpen en simpel in gebruik!

Plus, ze zijn beter voor mens en planeet!

Top drop is vegan, cruelty-free, gemaakt zonder sulfaten, parabenen of gluten en omdat we weten dat de meeste professionele treatments gemaakt worden van plastiek die te klein is om te recycleren hebben wij glazen flesjes gebruikt met aluminium deksels die eindeloos gerecycleerd kunnen worden.

Top Drop boxes zijn gemaakt van recycleerbaare fsc (forest stewardship council) gecertifieerd papier en zijn verpakt om onze ecologische voetprint zo klein mogelijk te houden!

Hoe goed zijn die resultaten?

We hebben dit product getest (op mensen!) en we deden daarbovenop nog een paar tests op hippe machines - want we weten hoeveel iedereen houdt van de rauwe feiten - en de resultaten zijn als volgt:

 

 

TOP DROP HYDRATE

het haar heeft 48% minder kroes!*

TOP DROP REPAIR

de doorkambaarheid verbetert 83%*

 

TOP DROP PLATINUM BLONDE

verbetert geeltonen met resultaten die je tot 6 wasbeurten kan zien!

 

 

 

Alle treatments zorgen voor kleurbehoud tot wel 12 wasbeurten.... Dat mag je gerust doorvertellen!

*gebaseerd op testen van kleurbehoud, hydratatie en doorkambaarheid op droog haar, en het tegengaan van geeltinten.
De testen zijn uitgevoerd in 2021 voor EVO.