About_us.jpg

“Wij bieden de wereld milieuvriendelijke, duurzame schoonheid op een professionele, bewuste en speelse manier."

100% vegan haircare geproduceerd in Zweden

Maria Nila is niet het typische merk van haarverzorging. Hun 100% vegan en cruelty free producten zijn ontwikkeld uit liefde voor dieren en uit het geloof dat zij geen deel mogen uitmaken van haarverzorgingsproducten. Door kwalitatieve vegan producten van de beste kwaliteit aan te bieden, maakt Maria Nila het gemakkelijk om een positieve stap te zetten richting een duurzame en milieuvriendelijke wereld.

Kiezen voor Maria Nila is kiezen voor een cruelty free, milieuvriendelijke en kleurbeschermende haarverzorgingslijn geproduceerd in Zweden. Hun wetenschappers ontwikkelden de producten met zorgvuldig gekozen ingrediënten die het verschil maken voor de klant, het salon, de dieren en het milieu. Ze hebben hun eigen productontwikkeling, hun eigen productie en opslagruimte in hun fabriek in de stad Helsingborg in Zweden en van daar uit verzenden ze over de hele wereld.

De veiligheid en kwaliteitscontroles gebeuren in elke stap van het productieproces en garanderen zo de hoogst mogelijke kwaliteit in elke afdeling. Door die controle kunnen ze ook gezonde werkcondities en kwalitatieve formules voorleggen.

Maria Nila is een bedrijf dat zich 100% bewust is van het feit dat we maar 1 planeet hebben en dat door duurzame productie en goede werkomstandigheden ze echt een verschil kunnen maken voor mens en dier. 

Samen met deze organisaties creëert Maria Nila

een cruelty free wereld.

 

We leven in een maatschappij waarin we verantwoordelijkheid moeten nemen voor de dieren, het milieu en onze toekomstige generaties. Dieren vormen een groot deel van onze planeet en mogen niet ten koste van de ijdelheid van de mens uitgebuit worden. Daarom ziet Maria Nila het als vanzelfsprekend om producten te produceren met 100% veganistische ingrediënten.

Ze zijn gecertificeerd  met The Vegan Society, PETA en Leaping Bunny, allen staand ze wereldwijd gekend voor als diervriendelijke organisaties. Hun logo's prijken op de Maria Nila verpakkingen en staan voor een zowel diervriendelijk al vegan assortiment. 

Climate Compensation

Als je Maria Nila producten koopt, draag jij bij aan het planten van nieuwe bomen op onze wereld.

Maria Nila is trots samen te werken met Zeromission en Plan Vivo! Ze steunen ook het project Taking Root. Taking root werkt samen met boeren in de armste delen ter wereld met als doel de heraanplanting van de bossen en wouden. Dit wordt bereikt door de boeren aan te moedigen. De boeren worden hiervoor betaald en zo hebben zij en ook hun families een inkomen. Het project helpt de effecten van de klimaatverandering tegen te gaan. De boeren zijn ondertussen zeker van langdurig werk en kunnen zich focussen op zorg voor het bos in de plaats van economische drijfsferen. 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

MARIA NILA

BLEACH COLLECTION

MARIA NILA

BLEACH COLLECTION

Introducing the revolutionary two step bleaching treatment.

Sit back, relax and rely on your hairdresser's expertise within chemical treatments while they bleach your hair.
Bring your new hair and a complimentary gift home - our violet pigment finishing treatment, Silver Shot

STEP °1

In Salon Treatment

SILVER BLEACH

A professional bleach treatment

with added violet pigments for a colder result.

BALAYAGE BLEACH

 

A professional bleach treatment developed
for balayage and free-hand techniques.

STEP °2

Home Treatment

SILVER BLEACH

 

We care about your hair and know that bleach is one of the harshest treatments one can do.
Therefore, we have developed a finishing treatment for the customer to bring home – for free!

Our Silver Shot will lower the pH level in your hair and close the cuticles that was opened during your bleach session.


It has also been boosted with violet pigments to neutralize any unwanted yellow tones.

 

#ICHOOSEFRIENDLY