Het Moroccanoil verhaal begon toen mede-oprichtster, Carmen Tal, op reis was. Na een kleurbehandeling die haar haar zwaar beschadigde, bracht een vriend haar naar een salon waar ze een verbazingwekkende oliebehandeling kreeg. Het resultaat was dat haar haar onmiddellijk getransformeerd werd van beschadigd tot glanzend, glad en handelbaar. Geïnspireerd door de ongelofelijke resultaten, stelde Carmen zich tot doel om deze unieke oliebehandeling en de voordelen ervan met vrouwen over de hele wereld te delen.

Moroccanoil was geboren.

BAANBREKEND

Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk. Ze leggen zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten, die ervoor gezorgd hebben dat Moroccanoil

een van de meest iconische merken

werd in de beautywereld, en dat in een tijdspanne van minder dan 10 jaar.

DE ESSENTIËLE BASIS VOOR IEDER HAARTYPE

MOROCCANOIL FOCUST ZICH OP DE JUISTE MANIER OP HAARVERZORGING EN HAARSTYLING. HET MEEST KENMERKENDE PRODUCT, DE MOROCCANOIL TREATMENT, IS DE ULTIEME BASIS VOOR HET HAAR. VANWEGE DE VELE VOORDELEN BIJ HET STYLEN EN CONDITIONEREN, IS DEZE PRIJSWINNENDE FORMULE OP BASIS VAN ARGANOLIE PERFECT VOOR GLANZEND, GLAD HAAR, EEN BETERE HANDELBAARHEID, SNELLERE DROOGTIJD EN EEN MOOIE GLANS.

MOROCCANOIL TREATMENT

DE KENMERKENDE GEUR

Memorabel en exotisch, de eigen geur van Moroccanoil is een icoon geworden. De onderscheidende geur roept een beeld op van vakanties aan het strand en het gevoel van verwennerij in een luxe spa. Een zeer opmerkelijke en bijzonder kenmerkende geur: kruidige amber met zoete bloemgeuren, een aromatische beleving een weldadige ervaring is om nooit te vergeten.

  • Facebook
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram
  • YouTube