top of page

Moroccanoil

Het Moroccanoil verhaal begon toen mede-oprichtster, Carmen Tal, op reis was. Na een kleurbehandeling die haar haar zwaar beschadigde, bracht een vriend haar naar een salon waar ze een verbazingwekkende oliebehandeling kreeg.

 

Het resultaat was dat haar haar onmiddellijk getransformeerd werd van beschadigd tot glanzend, glad en handelbaar. Geïnspireerd door de ongelofelijke resultaten, stelde Carmen zich tot doel om deze unieke oliebehandeling en de voordelen ervan met vrouwen over de hele wereld te delen.

Moroccanoil was geboren.

carmen tal.jpg

Baanbrekend

Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten.

 

Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk.

 

Ze leggen zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten, die ervoor gezorgd hebben dat Moroccanoil een van de meest iconische merken werd in de beautywereld, en dat in een tijdspanne van minder dan 10 jaar.

09_01_22_MococcanOil_0133_v3_r4_LAYERED_RGB v3.png

Color Care 

Shampoo & Conditioner

Een pH-gebalanceerd duo die de duur van jouw kleur verlengt terwijl het zorgt voor een gezondere look en gevoel.

Moroccanoil
Treatment


Moroccanoil focust zich op de juiste manier op haarverzorging en haarstyling. Het meest kenmerkende product, de Moroccanoil Treatment, is de ultieme basis voor het haar. Vanwege de vele voordelen bij het stylen en hydrateren, is deze prijswinnende formule op basis van arganolie perfect voor glanzend, glad haar, een betere handelbaarheid, snellere droogtijd en een mooie glans.

De kenmerkende geur

Memorabel en exotisch, de eigen geur van Moroccanoil is een icoon geworden. De onderscheidende geur roept een beeld op van vakanties aan het strand en het gevoel van verwennerij in een luxe spa. Een zeer opmerkelijke en bijzonder kenmerkende geur: kruidige amber met zoete bloemgeuren, een aromatische beleving een weldadige ervaring is om nooit te vergeten.

2.jpg

Inspiring a beautiful world

 

Wij geloven dat we de verantwoordelijk hebben
om een positieve impact te maken.

Van teruggeven aan de natuur tot consistent werken aan duurzaamheid bij het uitbreiden van ons merk.

Moroccanoil in jouw salon?

Bedankt voor de aanvraag!

Moroccanoil in jouw salon
bottom of page